hirdetéseink

Száraznád utca
Kiadó | 15. kerület | 76 m2

A bérbeadás pályázat útján történik. Pályázati feltételeinkről érdeklődjön megjelölt kapcsolattartónknál.

174 800 Ft
568,77 EUR
Óbudai üzlethelyiség kiadó
Kiadó | 3. kerület | 25 m2

Óbudán lakótelep alján utcai üzlethelyiség tulajdonostól kiadó

80 000 Ft
260,31 EUR
Pacsirtamező utcai üzlet
Kiadó | 3. kerület | 20 m2

Budapest III. kerület Lajos utca folytatásában, a Pacsirtamező utcában kiadó egy 16 m2 alapterületű + 4,5 m2 alapterületű galériával rendelkező, felújított, korszerű üzlethelyiség. A helyiség rendelkezik önálló mellékhelyiséggel, frissen felújított, műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, a nyári meleget légkondícionáló berendezés teszi kellemesebbé, ami egyben a téli fűtést is biztosítja. Az üzlet a bejárat mellett nagy portállal rendelkezik, így alkalmas üzlet nyitására, irodának, egyéb szolgáltatásoknak.
A helyiség közelében több iroda, üzlet, egyéb szolgáltatást nyújtó kereskedelmi és vendéglátóipari egység is található. A helyiség tömegközlekedéssel jól megközelíthető.
Az üzlettel szomszédos épületben szeptembertől kéttannyelvű középiskola nyílik, ami tovább bővíti a használhatóság körét.
A havi bérleti díj 115.000,- Ft/hó, a rezsi max. 10000,- Ft/hó.
A helyiség bérbevételének pontos feltételeiről, kérjük a megadott kapcsolattartóval vegye fel a kapcsolatot.

115 000 Ft
374,19 EUR
Práter utcai szuterén helyiség
Kiadó | 8. kerület | 160 m2

A helyiség Józsefváros szívében, a József körútról nyíló Nap utcában helyezkedik el. Közelében található iskola, a Corvin Plaza, az M3 Corvin negyed megállója, a 4 és 6 jelű villamosok megállója. A helyiség közvetlen utcai bejárattal rendelkezik, amely gépkocsi bejutást is biztosít. A helyiség korábban műhelyként működött, de egyéb funkciók is kialakíthatók benne. A helyiség bérbeadása a Nemzeti Vagyonról szóló törvény, a Lakástörvény és Józsefváros rendeletei alapján történik, ezért a bérbevétel feltételeivel és a bérleti díjjal kapcsolatban a megadott elérhetőségeken érdeklődjenek.

Práter utcai pince
Kiadó | 8. kerület | 79 m2

A helyiség Józsefváros szívében, a József körútról nyíló Nap utcában helyezkedik el. Közelében található iskola, a Corvin Plaza, az M3 Corvin negyed megállója, a 4 és 6 jelű villamosok megállója. A helyiség közvetlen utcai bejárattal rendelkezik, a természetes fényt és szellőzést ablak biztosítja. A helyiség elsősorban tárolásra alkalmas, de egyéb funkciók is kialakíthatók benne. A helyiség bérbeadása a Nemzeti Vagyonról szóló törvény, a Lakástörvény és Józsefváros rendeletei alapján történik, ezért a bérbevétel feltételeivel és a bérleti díjjal kapcsolatban a megadott elérhetőségeken érdeklődjenek.

Nap utcai szuterén helyiség
Kiadó | 8. kerület | 129 m2

A helyiség Józsefváros szívében, a József körútról nyíló Nap utcában helyezkedik el, közel a József körúthoz. Közelében található iskola, a Corvin Plaza, az M3 Corvin negyed megállója, a 4 és 6 jelű villamosok megállója. A helyiség közvetlen utcai bejárattal rendelkezik, a természetes fényt és szellőzést ablak biztosítja. A helyiség elsősorban tárolásra alkalmas, de egyéb funkciók is kialakíthatók benne. A helyiség bérbeadása a Nemzeti Vagyonról szóló törvény, a Lakástörvény és Józsefváros rendeletei alapján történik, ezért a bérbevétel feltételeivel és a bérleti díjjal kapcsolatban a megadott elérhetőségeken érdeklődjenek.