Elindultunk

2018. április 19. | Hírek

Elindultunk

Április közepén lezárult a Kibérelem.hu oldal tesztelése. Több Önkormányzat közreműködésével feltöltöttük a helyiség hirdetéseket, amelyek között az érdeklődők keresni tudnak.

Az oldalon található gazdasági adatok segítik a vállalkozások beindítását azzal, hogy körültekintően tudják kiválasztani a helyszínt, ahol a vállalkozásuk sikerre vihető.  Ehhez az oldalon helyiség is található, a vállalkozás körülményeinek kialakításához, beindításához, üzemeltetéséhez pedig a megfelelő partnerek, szakemberek is fellelhetők. Ezekkel a kapcsolódó adatokkal más oldalon összegyűjtve nem találkozhat az érdeklődő, az információkat különböző helyekről kell összeszedni. Oldalunk nem egyszerűen közvetítő portál, annál több, speciális felületen segítjük a vállalkozások és a városi környezet fejlődését.

Ingyenes szolgáltatásunk nem csak az Önkormányzatok, hanem a magánszemélyek, ingatlanközvetítők előtt is nyitva áll.

Koncepciónk lényege: elősegíteni, hogy Budapest utcái ne üres üzletportálokkal teli arcukat mutassák az itt lakóknak, az ide látogatóknak. Vágyunk, hogy eltűnjenek a koszos, használaton kívüli kirakatok, élettel töltsük meg az üzleteket és így a várost.

Köszönjük mindazok közreműködését, akik a tesztelést segítették.

Amennyiben eladásra vagy bérbeadásra szánt ingatlana van, hirdessen oldalunkon ingyen, és vigye hírét kezdeményezésünknek.