Mostantól közvetlenül is elérhetők bécsi ingatlanok a Kibérelem.hu-n keresztül

2024. március 08. | Hírek

Mostantól közvetlenül is elérhetők bécsi ingatlanok a Kibérelem.hu-n keresztül
A Bécsi Gazdasági Kamarával (WKO) meglévő rendszeres szakmai konzultáció eredményeként, betekintést nyerhettünk a kinti hasonló, üres üzletekkel foglalkozó programba. A WKO által 1993-ban létrehozott bécsi Bevásárlóutca Menedzsment példaként szolgált az itthoni kezdeményezésekhez.

Mostanra a bécsi régiós bevásárlási modellben az új „MeinKaufStadtWien” márka tömöríti a bevásárlóutcákat, a piacokat, a lakónegyedeket és a belvárosi bevásárlóközpontokat. A fiatal célközönséget városi analóg és digitális médiafelületekkel buzdítják a helyben vásárlásra, mely folyamatban, a kerületekben és az utcákban meglévő bevásárlóutca egyesületek jelentős partnerek és hatástöbbszörözők.

A bécsi Freielokale.at a magyar Kibérelem.hu-hoz hasonlóan alapvetően az üres üzlethelyiségek népszerűsítését szolgálja, támogatja a vállalkozókat a székhelykeresésben, valamint széleskörű információval áll rendelkezésre az ingatlanpiaccal kapcsolatban. Igyekszik felmérni a teljes Európai Gazdasági Térséget a rendelkezésre álló üres üzletekkel kapcsolatban. Együttműködésünk eredményeképpen most már a Kibérelem.hu-ról közvetlenül keresgélhetnek látogatóink a bécsi üres üzlethelyiségek között is. Távlati terveink között szerepel egy szélesebb körű nemzetközi együttműködés kialakítása a témában a kinti kollégákkal.