Óriási érdeklődés övezte az idei Idegenvezetők Világnapját

2023. március 07. | Hírek

Óriási érdeklődés övezte az idei Idegenvezetők Világnapját
A Bevásárló és Tematikus utcák 5 sétával készült az Idegenvezetők Világnapjára, melyre oly sok vendég érkezett, amire pandémia óta nem volt példa.

Az idei Idegenvezetők Világnapja végre visszatért a járvány előtti állapotba és az érdeklődők bátran és örömmel vettek részt a programokon. Mind az öt általunk szervezett program szép létszámmal indult el - közel 200 fő tartott velünk -, sőt néhány programon igazi tömeg lett a helyszínen jelentkező extra vendégekkel, akiket természetesen szívesen láttunk.

Köszönjük Önöknek, hogy ilyen nagy érdeklődéssel részt vettek a sétákon. Hálásak vagyunk az idegenvezetőknek, hogy felkészültségükkel és tudásukkal igazán élvezetes órákkal örvendeztették meg a vendégeket. Természetesen köszönet a helyeknek, ahova ellátogathattunk és megismerhettük őket, továbbá a Tour Guide Systemnek a kedvezményes készülékekért, valamint a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarának, hogy támogatásával megvalósulhatott ez az ingyenes rendezvény.

Pénteken a gyönyörű tavaszi időben a Bartók Béla Boulevardra és a Falk Art& Antique Streetre látogattunk el. A szombat kissé borongósan indult, majd a szél elfújta a felhőket és igen szép számban indultunk neki három helyszínünknek a Budai Várnegyedbe, a Pesti Belvárosba és a Ráday utcába.

Képes beszámolónk a bevásárlóutca oldalon tekinthető meg.