Újranyitási tréning vállalkozóknak

2021. április 14. | Hírek

Újranyitási tréning vállalkozóknak
Milyen ingyenes eszközökkel teheti ismertté vállalkozását? Hogyan építhet ki kapcsolatot a helyi lakossággal, hogy ne kelljen várni a turistákra? Hogyan szerezhet potenciális vásárlókat még az újranyitás előtt?

Ezekre a kérdésekre kap választ a 3 előadásból álló, egyenként 90 perces, ingyenes online tréningünkön!

Bevásárlóutca Menedzsment (BUM) feladata, hogy a főváros tematikus utcáiban lévő vállalkozásokat összefogja, segítse és népszerűsítse őket, csökkentse az ott lévő üres üzletek számát és támogassa az ott szerveződő kulturális és egyéb programokat. Ez a pandémiás időszak mindenki számára nagy kihívást okoz. Tudjuk, hogy azoknak a vállalkozásoknak, amelyek ideiglenes bezárásra kényszerültek, az enyhítést követően is számos nehézséggel kell szembenézniük. Ezekben az utcákban olyan kisvállalkozások, vendéglátóhelyek és kulturális terek működnek, amelyek már több évtizede emelik a város fényét és kedvelt turistacsalogató pontok. A jelenlegi helyzet ezért sem kedvező számukra, hiszen a külföldi látogatók száma még sokáig el fog maradni a korábbiakhoz képest. Ezzel a 3 előadásból álló tréningsorozattal szeretnénk segítséget nyújtani Önöknek abban, hogy hogyan is tudják magukat megismertetni a helyi közönséggel, hogyan építsenek ki ismét bizalmat az emberekben és hogyan tudják a gyakorlatban is sikeresen újraindítani a vállalkozásukat.

Az előadásokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A helyek korlátozott számban érhetőek el, ezért kérjük, mielőbb küldje el jelentkezését.

A tréningeket élőben, zoom meeting keretében, az online térben tartjuk meg.

Az előadásokat Baranyai Dávid a SalesKurzus alapítója, értékesítési szakértője tartja.

A program részleteiért kattintson!