Mire érdemes figyelni egy társasházban lévő üzlethelyiség (lakás, iroda) felújítása során? Hírek
Mire érdemes figyelni egy társasházban lévő üzlethelyiség (lakás, iroda) felújítása során?
2018. május 02.

Számos nehézséggel találkozhat az, aki egy társasházban lévő üzlethelyiséget, lakást vagy irodát kíván átalakítani, felújítani abban az esetben, ha a kivitelezési munkálatok társasházi közös tulajdont is érintenek.

A bérleti szerződés felmondása nem fizetés miatt Hírek
A bérleti szerződés felmondása nem fizetés miatt
2018. május 02.

Egy régebbi cikk szól a helyiség bérleti szerződés felmondásának szabályairól, kiemelve a bérleti díj nem fizetése miatti felmondás lehetőségeit, buktatóit. A cikk egy kicsit régebbi, de tartalma még mindig aktuális.

Módosultak a lakásbérbeadás és értékesítés adózási szabályai Hírek
Módosultak a lakásbérbeadás és értékesítés adózási szabályai
2018. április 27.

2018-ban életbe lépett néhány fontosabb adóváltozás az ingatlanszektor lakossági és vállalati szegmensében. A lakáskiadást, ingatlanértékesítést és ingatlanbefektetést az érintő adóváltozásokat Hegedüs Sándor, az RSM Hungary adóüzletágának vezetője foglalta össze.

Új budapesti közösség: Kibérelem.hu – Töltsd meg üzlettel! Hírek
Új budapesti közösség: Kibérelem.hu – Töltsd meg üzlettel!
2018. április 20.

Avagy hogyan találjunk rá a célunknak megfelelő üres üzlethelyiségre? Válaszul vadonatúj, innovatív vállalkozó és közösségbarát weboldal kezdte meg működését Budapest Főváros Önkormányzata és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara összefogásában. Budapesten alapvető problémát jelent, hogy város szerte sok kihasználatlan üzlethelyiség található, melyek jelentős része évek, évtizedek óta kiadatlan, a város arculatát rontják, esetenként a lakosság közbiztonság érzetét csökkentik. A fennálló probléma orvoslása érdekében 2013-ban a támogatók életre hívták a „Rögtön Jövök!” mintaprojektet, melynek továbbfejlesztéseként 2018.-ben kezdte meg működését a minden funkciójában ingyenesen működő weboldal, a kiberelem.hu.  

Elindultunk Hírek
Elindultunk
2018. április 19.

Április közepén lezárult a Kibérelem.hu oldal tesztelése. Több Önkormányzat közreműködésével feltöltöttük a helyiség hirdetéseket, amelyek között az érdeklődők keresni tudnak.

Kibérelem.hu - Tesztelje Ön is! Hírek
Kibérelem.hu - Tesztelje Ön is!
2018. március 08.

Immár két hónapja működik az oldal teszt-üzemmódban. Köszönjük az eddigi észrevételeket, igyekeztünk mindent kijavítani. Azonban még mindig van lehetősége tesztelni az oldalt és jelezni felénk, ha javaslata lenne.