Kinnarps Hungary Kft.

Kinnarps Hungary Kft.

Belsőépítészet Bútortervezés Formatervezés Lakberendezés
Kapcsolat
Cím:
1133 Budapest, Váci út 92
Telefonszám:
+3612371251
E-mail cím:
Weboldal:
Bemutatkozás, tevékenységek

Teljes körű belsőépítészeti megoldásokat biztosítunk irodákba és közösségi terekbe, amelyek támogatják az ott dolgozók hatékonyságát, kreativitását és jó közérzetét. Európa legnagyobb irodai megoldásokat szállító vállalata vagyunk. Hiszünk az irodaterek közösségformáló, támogató és inspiráló erejében és a testre szabott terekben, amelyek a jelenlegi kollégákat motiválják a jövőbeliek számára pedig vonzóbbá teszik a céget.

75 éves történelmünk alatt nem csak rengeteg szakmai tapasztalatot gyűjtöttünk, de megőriztük elkötelezettségünket a teljes körű szolgáltatások, az innovatív megoldások, az ergonómia, a fenntarthatóság, a minőség, a lenyűgöző formatervezés és a szakmai kiválóság mellett. Közel 2300 alkalmazottat foglalkoztatunk, 40 országban. Jelentős gyártókapacitásunknak köszönhetően napi szinten mintegy 2600 széket és 200 asztalt gyártunk. Saját tesztlaboratóriumunk, a szigorú gyártásellenőrzés, valamint nemzetközi tanúsítványaink együttesen garantálják a minőséget. Fenntartható erdőgazdálkodásból származó nyersanyagot használunk és svédországi gyárainkat a faipari hulladékunkkal fűtjük, brikettek formájában. Emellett bútorainkat a klasszikus csomagolóanyagok helyett újrahasznosított takarókkal óvjuk a szállítás során. Termékeink a Skandináv formatervezési stílust képviselik és számos design díjat nyernek Európa szerte. Ergonomikus megoldásaink nem csak az összpontosítást és produktivitást segítik, de hozzájárulnak az egészséges és energikus munkakörnyezethez is. Budapesten 1000 m² –es bemutatótermünkben a leg- újabb irodai megoldásaink mellett, aktivitás alapú munka- végzési koncepciónkat.

Az évek során több ezer négyzetméternyi munkakörnyezetet szállítottunk már ügyfeleinknek, így tapasztalatból is tudjuk, hogy nincs két egyforma projekt és minden cégnek megvan az egyedi igénye még adott tevékenységi szektoron belül is. Folyamatosan kutatjuk a legújabb munkavégzési trendeket, így alkottuk meg a Next Office-t: a Kinnarps koncepcióját a jövő irodáinak."