900 000 Ft
2 532,50 EUR


Szent István körút legjobb részén, nagy portálos, 3 szintes, 141 nm-es, teraszozható üzlet kiadó

Kiadó | 13. kerület | 141 m2
Galéria
Ingatlan bemutatása
Szent István körút legjobb részén, nagy portálos, 3 szintes, 141 nm-es, teraszozható üzlet kiadó

Kereskedelmi tevékenységre, irodának, szépségszalonnak, bemutatóteremnek, cukrászdának, hideg konyhai vendéglátásra is kiváló!

Fszt: 41 nm, galéria 33 nm, az üzlettérnek is alkalmas alagsor 67 nm. Fűtés: cirkó. A fszt. klímás.

Bérleti díj: 900 e Ft/hó. T:30-868-6837


Adatok
Kerület:
13. kerület
Cím:
1132 Budapest, Szent István krt. 00.
Alapterület:
141 m2
Állapot:
Elhelyezkedése:
Utca frontos
Bolt kategóriája:
Iroda, kereskedelem, szolgáltatás
Helyiségek száma:
3
Helyiségek felsorolása:
Fszt, galéria, szuterén üzletterek és mosdó, tároló
Tulajdon típusa:
Magántulajdon
Parkolás:
Utcai
Közös költség:
Rezsi:
Bérleti díj/hó:
900 000 Ft
Bérleti díj/m2:
6 383 Ft
Egyéb információk
Fűtés:
Gáz
Áram:
Normál
Víz:
Nincs
Csatorna:
Nincs
Egyéb:
Légkondicionáló
Felhasználási javaslatok
0 javaslat

Milyen üzlet hiányzik a környékről? Mit kezdenél ezzel az ingatlannal, miben látsz fantáziát? Segíts nekünk, tegyél javaslatot!


Hasonló hirdetéseink


Szuperiroda
Kiadó | 13. kerület | 600 m2

Cím: 1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 49-51. Alapterület: 600m2 Irodakategória: A+ Minimális bérleti idő 2 év Havi közüzemi költségek: 470.000 Ft/hónap Bérleti díj: 3.800.000 Ft (bruttó) Az ár a teljes irodai berendezéssel együtt értendő, a villany és vízfogyasztás mérőórák alapján a fogyasztásnak megfelelően kerül kiszámlázásra. Az ingatlan átalakítására egyeztetés után természetesen van lehetőség. Azonnal kiadó egy 600 négyzetméteres teljesen berendezett iroda, Budapest, Új Lipótváros egyik legfrekventáltabb részén, a Hegedűs Gyula utcában. Magas minőségű, modern. teljesen önálló utcai bejárattal. Az ingatlan kizárólag egyben bérelhető, tökéletesen megfelel székhelynek, cégközpontnak. A 18 szobás, luxus módon felújított és berendezett iroda minden igényt kielégít. Kényelmesen kb. 80-100 fő helyezhető el. A bérlő kedve szerint alakíthat ki kisebb-nagyobb irodákat, tárgyalókat, igény esetén még stúdió szoba is rendelkezésre áll. Az iroda remekül szakaszolható, 5 külön bejárat létesíthető, melyből 4 udvari, 1 önálló utcai bejárat. Minden bejárat proxi rendszerű beléptető kártyás rendszerrel működik. Az iroda a magyarországi internetközpont közvetlen szomszédságában található. Az iroda közelében számos irodaépület, étterem és kávézó, valamint a Westend Bevásárlóközpont található. A központi elhelyezkedésnek és a plázának köszönhetően rendkívül változatos és széleskörű a bérlőnk rendelkezésére álló szolgáltatások tárháza, beleértve egyúttal hotelek jelenlétét, valamint parkolási- és étkezési lehetőségeket. A parkolás a szemközti parkoló udvarban megoldható. Tömegközlekedés szempontjából központi fekvésének köszönhetően bárhonnét könnyen megközelíthető metróval, busszal, trolibusszal egyaránt. Amennyiben fontos Önnek az exkluzivitás és a központi elhelyezkedés egy remek áron, jöjjön el hozzánk egy személyes találkozóra. Az ár a teljes berendezéssel együtt értendő, a villany és vízfogyasztás mérőórák alapján a fogyasztásnak megfelelően kerül kiszámlázásra. Extrák: -Elektromos redőny -Riasztórendszer -Kiépített kamara rendszer -Hangszigetelt nyílászárók -Minden szoba multimédiás eszközökkel felszerelve - Modulos padlószőnyeg -15fős gépesített konyha -Szűrt levegő -Különálló vezérlésű klímák -Teljeskörűen felújított és berendezett -24órás üzemeltetés -Önálló utcai bejárat -Központi elhelyezkedés, jó megközelíthetőség -Igény esetén szeparálható irodarészek, külön-külön bejárati ajtókkal -Proxi rendszerű beléptetőrendszer -Száloptikás internet, közvetlen az internetközpont szomszédságában -Nem szükséges 5 évet aláírni -Önállóan portálozható (reklámtáblák) -Rugalmas tulajdonos

3 800 000 Ft
10 692,78 EUR