BUM Üzleti Reggeli októberben a Margit-negyedben

2024. október 03. | Hírek

BUM Üzleti Reggeli októberben a Margit-negyedben
A nagyon jó hangulatú szeptemberi reggeli után, októberben a Margit-negyedbe invitáljuk a vállalkozókat.

Rendkívül jó gondolatnak bizonyult, hogy a BUM Üzleti Reggeliket ne székházunkban, hanem nálatok, Vállalkozóknál tartsuk meg. Ugyanis ezzel nem csak azt a közvetlen hangulatot érjük el, amire törekszünk ezen reggelik során, hanem egyben a befogadó helyet is megismerhetjük. Így volt ez szeptemberben a MiXát Udvarral, mely bőven túlmutat egy átlagos vendéglátó helyen. Ez egy közösségi tér, kulturális programokat kínáló hely, lehet itt sörözni, borozni, de megtartani egy kisebb konferenciát, vállalkozói összejövetelt vagy épp privát bulit. A rengeteg tér és a funkciók mixe számos lehetőséget rejt ebben a helyben! Köszönjük, hogy befogadtátok a BUM Üzleti Reggelit!

Célunk ezzel az eseménysorozattal, hogy jobban megismerjük egymást. Hiszünk abban, hogy a személyes találkozásoknak még mindig van varázsa és amellett, hogy minket megismerhettek emberileg és szakmailag egyaránt, egymást is fel tudjátok fedezni és hasznos üzleti kapcsolatokra tudtok szert tenni. Ezért javasoljuk, hogy aki teheti szánjon rá időt, mert a tapasztalatok azt mutatják, hogy van értéke, van eredménye ezeknek a találkozásoknak. Nem célünk más nagy létszámú üzleti reggelik babérjaira törni, egyszerűen ennek a BUM közösségnek szeretnénk egy helyet, felületet adni, hogy a résztvevők megismerhessék egymást. 

Így ezúton szeretettel hívunk Benneteket 2024. október 15-én 9.30-ra, ezúttal a Margit-negyedbe, ahol egy most nyíló helyet, Margaux Café-t (1023 Budapest, Margit krt. 7.) is felfedezhettek velünk. Számíthattok ránk, és bízunk benne, hogy egy újabb szuper napot zárhatunk, új ismeretségekkel. Nem utolsó sorban beszélünk az idei rendezvényekről is, hogy melyek azok, amikhez még ti is tudtok csatlakozni az ősz, illetve a tél folyamán. 

 

Jelentkezni 2024. október 14-én 12.00 óráig lehet a kiraly.gabriella@bevasarloutca.hu e-mail címen.