Kibérelem.hu 2023-as eredményei

2024. január 08. | Hírek

Kibérelem.hu 2023-as eredményei
Az alábbiakban szeretnénk beszámolni a Kibérelem.hu projekt tavalyi legfontosabb fejleményeiről.

A statisztikák szerint az oldal látogatottsága folyamatosan, hónapról hónapra nő. Az év eleje óta több mint 3500 új felhasználó kereste fel a honlapot, melyen hetente több ezer keresést folytattak. A felhasználók mintegy 10%-a rendszeresen visszatér az oldalra. 

Az új látogatók nagy része jellemzően keresőmotorok használatával találja meg a felületet. Elsősorban Magyarország területéről keresnek, de akadnak ingatlankeresők az Egyesült Államokból, Kínából, Japánból és az Egyesült Királyságból is. Felhasználóink több mint a fele a mobiltelefonjáról, kisebb része pedig számítógépről böngészi honlapunkat. 

Legnépszerűbb az üzlethelyiségek menüpont, tehát felhasználóink célzottan, kiadó helyiségeket keresnek adatbázisunkban. A megjelenő ingatlanokat az alábbi linken találják, ahol kerületre is leszűkíthetik a kiadó helyiségeket:

https://kiberelem.hu/hu/uzlethelyisegek

A Főváros részéről a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány lett az új partnerünk, akikkel együttműködve a jövőben új ötletekkel fogjuk fejleszteni az oldal hatékonyságát.

A tavalyi év során tanulmányúton vettünk részt a Bécsi Gazdasági Kamaránál (WKO), ahol betekintést nyerhettünk a kinti hasonló programba. Elkezdtük az együttműködést a bécsi kollégákkal, melynek eredményképpen a Kibérelem.hu-ra hamarosan felkerül a freielokale.at oldalra vezető banner, ahol látogatóink a bécsi üres üzlethelyiségek között is keresgélhetnek. Távlati terveink között szerepel egy szélesebb körű nemzetközi együttműködés kialakítása a témában a kinti kollégákkal.  

Bízunk benne, hogy idén még intenzívebben fogjuk tudni fejleszteni portálunkat. Amennyiben szívesen megosztaná velünk véleményét, javaslatait, kérjük, hogy szánjon néhány percet az alábbi rövid kérdőív kitöltésére!

Együttműködését előre is köszönjük!