Újabb szakmai elismerés - Marketing Diamond Awards 2023

2024. február 08. | Hírek

Újabb szakmai elismerés - Marketing Diamond Awards 2023
A szakmai díjak nem csak a nagy ügynökségek és a nagy márkák kiváltságai!

"A marketingkommunikációs szakmában a legtöbb szakmai díj a nagy ügynökségek és a multinacionális vállalatok kiváltsága, akiknek nagyobb marketingbüdzsé áll a rendelkezésükre. A Marketing Diamond Awards küldetése, hogy teret adjon a kisebb ügynökségek és a kisebb költségvetésből megvalósuló marketingaktivitások számára is. Célja továbbá a sikeres, hatékony marketing-megoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez, valamint segítse a marketingszakma kisebb szereplőit a minél színvonalasabb marketingtevékenység végzésében.

 

A Marketing Diamond Awards nem csak ebben különbözik a többi szakmai díjtól, hanem a zsűrizési módszer tekintetében is. A pályázat zsűrije két részből áll: egyrészt az ügynökségi szakemberekből, másrészt a megbízói oldal legsikeresebb marketing- és kommunikációs vezetőiből. Az ügynökségi szakemberek a megbízói oldalról benyújtott pályázatokat, míg az ügynökségek által benyújtottakat a megbízói oldalt képviselő zsűritagok fogják értékelni. A díj ezáltal is lehetőséget biztosít a kisebb ügynökségeknek, hogy bemutatkozzanak a nagy márkákat képviselő marketingvezetők előtt, valamint a marketingaktív vállalkozásoknak, hogy sikeres tevékenységüket a szolgáltatói oldal képviselőivel megismertessék és elismertessék. Az előre megadott elbírálási szempontoknak köszönhetően a benyújtott pályázatok nem egymással versenyeznek. A szakmai zsűri a szempontoknak való megfelelés alapján minősíti a pályamunkákat. " - forrás: marketingdiamond.hu

A Bevásárló és Tematikus utcák 2023-ban ismét a nagysikerű SlowXmas eseménysorozattal pályáztak "Rendezvények és eseményalapú aktivációk" kategóriában. Óriási öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy ismét szakmai elismerésben részesültünk és újabb Gyémánt díjat kaptunk, ezúttal a 2023-as programunkra.

Köszönet elsősorban az utcáknak (Bartók Béla BoulevardFalk Art&Antiue StreetFashion StreetMargit-negyed és Ráday Soho) és az utcákban lévő vállalkozóknak, hogy színvonalas programjaikkal évről évre megtöltik csodálatos élményekkel és tartalommal ezt az eseménysorozatot! Köszönet továbbá a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarának, hogy támogatásával lehetővé teszi ennek a rendezvénynek a koordinálását és kommunikációs kampánynak a megvalósítását. Továbbá köszönet a BUM munkatársainak és együttműködő partnereinek, hogy munkájukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy ez alatt az egy hónap alatt a SlowXmasben résztvevők népszerűsége növekedjen és programjaik minél szélesebb körhöz jussanak el.