Beruházási hitelt szeretne? Segítünk választani! Hírek
Beruházási hitelt szeretne? Segítünk választani!
2023. szeptember 07.

A pandémia óta évről évre újabb és újabb államilag támogatott vállalkozói hitelkonstrukciók jelennek meg a piacon. A feltételek folyamatosan változnak, ezért elég nehéz kiigazodni, hogy az Ön számára melyik termék a legmegfelelőbb.

A könyvelő feladata és szerepe egy vállalkozás sikerében Hírek
A könyvelő feladata és szerepe egy vállalkozás sikerében
2023. augusztus 09.

Az üzleti siker nem egyszerűen a belső — alapítók, alkalmazottak — körülmények eredménye; nagymértékben függ a külső szakemberek, például könyvelők, ügyvédek, szállítmányozási partnerek és ehhez hasonló stratégiai partnerek tevékenységeitől, megbízhatóságától és minőségétől.

Bevásárlóutca menedzsmentből - Hálózatmenedzsmentté alakult a bécsi "BUM" Hírek
Bevásárlóutca menedzsmentből - Hálózatmenedzsmentté alakult a bécsi "BUM"
2023. július 11.

Június közepén Bécsben jártunk és meglátogattuk a kinti Bevásárlóutca Menedzsmentet illetve most már inkább Hálózatmenedzsmentet.

10 éves a Bevásárlóutca Menedzsment Hírek
10 éves a Bevásárlóutca Menedzsment
2023. június 14.

Szinte elröppent ez a 10 év, azonban olyan sok minden történt, hogy alig tudjuk számba venni. Az idén 10 éves Bevásárlóutca Menedzsmentet (BUM), a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara hozta létre azzal a céllal, hogy a Budapesten lévő bevásárló és tematikus utcák vállalkozóit támogassa. Ezek az utcák különlegesek részben, mert a benne lévő vállalkozók egymással együttműködve igyekeznek mindennapi tevékenységüket végezni, másrészt kulturális és turisztikai szempontból is kiemelkedőek.

Vendéglátóhelye van? Végigvezetjük az NTAK-regisztráció 5 lépésén Hírek
Vendéglátóhelye van? Végigvezetjük az NTAK-regisztráció 5 lépésén
2023. május 10.

Ha Ön vendéglátóhely-tulajdonos vagy üzemeltető, bizonyára nem mondunk újat azzal, hogy 2023. július 1-jétől már élesben kell statisztikai, forgalmi adatokat küldenie a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központba (NTAK). Ehhez érdemes már most regisztrálnia! Lépésről lépésre mutatjuk a folyamatot.

Városi közjavak hasznosítása Torinóban Hírek
Városi közjavak hasznosítása Torinóban
2023. április 11.

Az Európai Unió URBACT GO4CITIES projektje a Torino által megvalósított kezdeményezés tapasztalatainak tanulmányozására és átvételére jött létre annak érdekében, hogy az üresen álló, nem lakáscélú ingatlanok közösségi alapú hasznosítása más városokban, így Budapesten is lehetővé váljon.