Újra itt a BUM térkép, megújult formában! Hírek
Újra itt a BUM térkép, megújult formában!
2022. április 05.

Már elérhető utcáink egy részében és irodánkban is!

Idegenvezetők Világnapja: Több mint 3 ezren vettek részt a budapesti városnéző programokon Hírek
Idegenvezetők Világnapja: Több mint 3 ezren vettek részt a budapesti városnéző programokon
2022. március 03.

Február utolsó hétvégéjén, nagy érdeklődés mellett zajlott az Idegenvezetők Világnapjához kapcsolódó hagyományos fővárosi turisztikai programsorozat. A BKIK és idegenvezetői által 2003. óta évente megrendezett esemény idei vezetett túráin több mint 3 ezer érdeklődő vett részt.

Nálam maradt a foglaló, kell utána adóznom? Hírek
Nálam maradt a foglaló, kell utána adóznom?
2022. február 04.

Abban a ritkább, de nem túl szerencsés esetben, ha az adásvételi szerződés meghiúsul, és a felek egyértelműen foglalót kötöttek ki a szerződésben foglalt kötelezettségeik megerősítésére a felróhatóság függvényében az egyik vagy a másik oldalon, valamelyik félnél az ügylet előtti állapothoz képest ott marad a foglaló összege.

A járvány dacára is sikerült együtt ünnepelni az adventet a budapesti bevásárlóutcákban Hírek
A járvány dacára is sikerült együtt ünnepelni az adventet a budapesti bevásárlóutcákban
2022. január 24.

Budapest ikonikus utcái immár negyedik alkalommal fogtak össze, hogy a karácsonyi rohanás helyett rámutassanak az advent igazi jelentésére: a 2021-ben megrendezett SlowXmas keretében így csaknem félezer program várta a látogatókat bő egy hónap alatt.

Kibérelem.hu - Töltsd meg üzlettel! 2021 Hírek
Kibérelem.hu - Töltsd meg üzlettel! 2021
2021. november 11.

Budapesten alapvető problémát jelent, hogy város szerte sok kihasználatlan üzlethelyiség található, erre kíván megoldást nyújtani a Kibérelem.hu, mely nem csak az üres üzleteket, de vállalkozókat is összegyűjti egy helyre.

Kibérelem.hu online bemutató Hírek
Kibérelem.hu online bemutató
2021. október 25.

Szeretné bérbe adni üzlethelyiségét vagy éppen keres egy üreset? Esetleg szakemberként szívesen közreműködne egy üzlet nyitásánál vagy egy másik bővítésénél? Ha igen, akkor vegyen részt online bemutatónkon, ahol megtudhatja milyen lehetőségeket rejt az Ön számára a Kibérelem.hu!