Éledeznek Budapest utcái Hírek
Éledeznek Budapest utcái
2021. május 13.

Egyre több helyen csökken a kiadó-eladó üzletek száma, a Bevásárlóutca Menedzsment (BUM) által összefogott 11 bevásárlóutcában csaknem a vállalkozások 90 százaléka élte túl a koronavírus-járványt – derült ki május eleji kutatásukból.

Újranyitási tréning vállalkozóknak Hírek
Újranyitási tréning vállalkozóknak
2021. április 14.

Milyen ingyenes eszközökkel teheti ismertté vállalkozását? Hogyan építhet ki kapcsolatot a helyi lakossággal, hogy ne kelljen várni a turistákra? Hogyan szerezhet potenciális vásárlókat még az újranyitás előtt?

Belföldi vevőkörre fókuszálnak a bevásárlóutcákban Hírek
Belföldi vevőkörre fókuszálnak a bevásárlóutcákban
2021. február 23.

Átalakítja a bevásárló- és tematikus utcák kínálatát a pandémia, a jövőben felértékelődik a helyi piacot szem előtt tartó szolgáltatások és a termékmix jelentősége, a bezárt boltok helyén nyitók fókuszában a belföldi vásárlóközönség áll.

Bizakodás és ötletes megoldások a bevásárló és tematikus utcákban Hírek
Bizakodás és ötletes megoldások a bevásárló és tematikus utcákban
2021. február 11.

Még tart a járvány, de a bevásárló és tematikus utcák bizakodva várják a tavaszt. Persze az elmúlt időszakban sem voltak tétlenek, így ötletes megoldásokkal, újításokkal igyekeztek túlélni az elmúlt hónapokat.  

Sok bérlő már az első hullámban beadta a kulcsot Hírek
Sok bérlő már az első hullámban beadta a kulcsot
2020. december 29.

 A belvárosban 20-25 százalékkal emelkedett a bérbe vehető ingatlanok száma

Összefogtak Budapest bevásárlóutcái Hírek
Összefogtak Budapest bevásárlóutcái
2020. november 26.

Nem futamodtak meg a vállalkozások a járványhelyzetben, Budapest öt bevásárlóutcájának összefogásával idén is egy csokorba szedték össze az általuk kínált termékeket és szolgáltatásokat. Az elmúlt években SlowXmas néven ismertté vált kezdeményezés reagálva a vírushelyzetre idén #Várunkvissza – Együtt a helyi vállalkozókért néven hirdeti az összefogást az adventi időszakban.