A Széchenyi Kártya Program sikere Hírek
A Széchenyi Kártya Program sikere
2020. szeptember 27.

A 2002-ben indított program több elemből áll. A fő célja az, hogy a hazai vállalkozások, elsősorban a mikrovállalkozások, kkv-k fejlődését támogassa azáltal, hogy államilag támogatott hitelt biztosít számukra. A Széchenyi Kártya Program a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ), valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) összefogásával jött létre. 

Összefoglaló a jövő évi KATA változásokról Hírek
Összefoglaló a jövő évi KATA változásokról
2020. szeptember 09.

Kihirdetésre került azon korábban elfogadott törvényjavaslat, amely a kisadózó vállalkozások tételes adójáról és a kisvállalati adóról szóló 2012. évi CXLVII. törvényt (a továbbiakban: „törvény”) is módosítja 2021. január 1-jétől.

Üzletrész értékesítése végrehajtási eljárásban Hírek
Üzletrész értékesítése végrehajtási eljárásban
2020. augusztus 17.

A korlátolt felelősségű társaság működése során előfordulhat, hogy a társaság tagjának olyan tartozása van, amelyet nem tud megfizetni, ezért vele szemben végrehajtási eljárás indul.

Kibérelem.hu – működő üzletek, működő város! Hírek
Kibérelem.hu – működő üzletek, működő város!
2020. augusztus 05.

A Kibérelem.hu közvetlen célja az üresen álló üzlethelyiségek ismertté és vonzóvá tétele a vállalkozók vagy épp vállalkozásba kezdők számára.

Egyre több üzlethelyiség áll üresen Hírek
Egyre több üzlethelyiség áll üresen
2020. május 15.

Duplájára nőhet az üres üzlethelyiségek száma Budapesten, mivel a sokhetes kényszerpihenő alatt kérdésessé vált számos bezárt üzlet újranyitása, ráadásul meredeken zuhan a kiadó üzlethelyiséget keresők száma

Társadalmi egyeztetésre bocsátották a VEKOP-1.2.6-20 pályázat felhívásának tervezetét Hírek
Társadalmi egyeztetésre bocsátották a VEKOP-1.2.6-20 pályázat felhívásának tervezetét
2020. május 12.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírus-járvány gazdasági hatásait ellensúlyozó VEKOP-1.2.6-20 pályázat felhívásának tervezetét a BKIK javaslatának megfelelően bocsátották péntek reggel társadalmi egyeztetésre.