Lehetek-e ügyvezető, ha korábbi cégemnek adótartozása van? Hírek
Lehetek-e ügyvezető, ha korábbi cégemnek adótartozása van?
2021. július 12.

Nincsen törvényi összeférhetetlenségi akadály, mégsem lehet valaki egy cég vezetője vagy a szavazatok többségével rendelkező tulajdonosa? Cikkünkben azt vizsgáljuk, hogy a gyakorlatban mikor fordulhat elő ilyen eset, avagy a NAV közbelépése miképpen járhat ilyen eredménnyel.

Ötletpályázat indult a Nagykörút jövőjéről Hírek
Ötletpályázat indult a Nagykörút jövőjéről
2021. július 01.

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Nagykörút tervezése: a lakossági vélemények, illetve a szakmai és civil szervezetekkel tartott egyeztetések nyomán meghatározott jövőképre építve közösségi ötletpályázat indul a körút újratervezésére.

#újranyitvaBP - Közösségi összefogás a budapesti vendéglátásért Hírek
#újranyitvaBP - Közösségi összefogás a budapesti vendéglátásért
2021. június 22.

Tudatos fogyasztást ösztönző programmal és 50 millió forint támogatással startol a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Szolidaritási Alapja

Több száz milliárd a hazai vállalkozások technológiaváltására Hírek
Több száz milliárd a hazai vállalkozások technológiaváltására
2021. június 14.

A gazdaság újraindításában is számítunk a magyar mikro-, kis- és középvállalkozásokra, amelyek a koronavírus-járvány alatt is helyt álltak, munkát és megélhetést adva a magyar családoknak és munkavállalóknak.

Biznisz a virtuális térben - Lépjünk be az új valóságba! Hírek
Biznisz a virtuális térben - Lépjünk be az új valóságba!
2021. május 31.

Időpont: Június 17. csütörtök 9.30–16.00 (aznap és még 6 napig nézhető) Helyszín: Országos élő videókonferencia (mobilon, tableten, PC-n követhető)

Éledeznek Budapest utcái Hírek
Éledeznek Budapest utcái
2021. május 13.

Egyre több helyen csökken a kiadó-eladó üzletek száma, a Bevásárlóutca Menedzsment (BUM) által összefogott 11 bevásárlóutcában csaknem a vállalkozások 90 százaléka élte túl a koronavírus-járványt – derült ki május eleji kutatásukból.